Met de fiets: de meest geschikte tas

Hou je ervan om fit te blijven en gebruik je daarom de fiets om van huis naar werk te gaan en terug? Voor degenen die houden van fietsen, kunnen we een praktische rugzak in leer voorstellen, maar laten we eerlijk zijn, wat is er modieuzer dan een schoudertas, zoals die van Gianni Chiarini?

Niet alle tassen zijn hetzelfde, maar een ruime en praktische schoudertas, uiteraard in leer en met een verstelbare schouderband, is een uitstekende oplossing voor degenen die graag met de fiets door de stad gaan en geen persoonlijke bezittingen willen opgeven.

Hoe neem je het mee?

Als de fiets is uitgerust met een mand, kan de tas in de mand worden opgeslagen, maar zorg ervoor dat het goed aan het stuur wordt bevestigd om het risico te vermijden dat een dief nadert en je tas steelt.

Als je liever vrij wilt bewegen, terwijl het vasthouden van je tas je verankerd, dan is het beter om een schoudertas te kiezen en ervoor te zorgen dat de tas niet op de buik hangt, omdat het zou kunnen belemmeren tijdens het bewegen. Plaats het bij voorkeur op de rug of zijkant, waardoor de schouderband wordt ingekort.

Beter met de rits

Er zijn veel modellen om uit te kiezen: we raden aan om te kiezen voor draagbaarheid, bruikbaarheid en lichtheid. Zelfs het materiaal heeft zijn belang: het leer is niet alleen resistent, maar ook comfortabel in geval van regen, omdat het waterdicht is neem een voorbeeld aan de Gianni Chiarini tassen. Wees voorzichtig voor de nep lederen tassen, deze hebben vele nadelen als het gaat om duurzaamheid. Ze slijten snel, waardoor de tas niet lang mee gaat vooral als je van plan bent de tas mee te nemen op de fiets.

 

Ten slotte is het beter om te kiezen voor een model met een rits, met een veiligere sluiting, vooral bij het rijden op snelheid; dit type sluiting zorgt ervoor dat je je comfortabeler voelt dan een knop of een magneet, die altijd het risico loopt los te komen als gevolg van slijtage of als gevolg van een schok.

Ah… en vergeet niet om een paraplu mee te nemen, je weet maar nooit, in geval van regen!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *