Tips voor het kopen van winkelmandjes

Iedereen heeft wel eens een winkelmandje in zijn of haar handen gehad. Winkelmandjes zijn dan ook een essentieel onderdeel van elke winkel of supermarkt. Klanten die je winkel bezoeken willen liever niet alles in hun eigen handen vasthouden en als er mandjes beschikbaar zijn zullen je klanten ook sneller geneigd zijn om meer spullen te pakken. Er zijn verschillende maten en soorten mandjes. Welke voor jouw zaak het beste zijn hangt af van een aantal onderdelen. Bijvoorbeeld hoe groot je winkel is, wat voor soort spullen je verkoopt en wat voor uitstraling je wilt afgeven naar je klanten. Hier zijn wat tips om tot een goed besluit te komen kwa keuze in mandjes. 

 

Winkelmandjes met wieltjes

De twee meest voorkomende soorten winkelmandjes zijn degene die je gewoon in je handen vast kan houden en degene die wieltjes heeft en die je achter je aan kan trekken. Welke voor jou winkel of supermarkt het beste is hangt af van wat voor soort spullen je verkoopt. Het kan ook zijn dat het voor jou de beste keuze is om beide opties aan je klanten aan te bieden. In een supermarkt kan het bijvoorbeeld handig zijn om ook mandjes aan te bieden die wieltjes hebben. In een supermarkt kan je namelijk ook zware dingen kopen zoals frisdrank of wasmiddel. Als je dit allemaal in een mandje om je arm moet dragen wordt je snel moe.  

 

Winkelmandjes

Heb je een wat kleinere winkel en verkoop je niet hele zware onhandige spullen dan zijn winkelmandjes die je kan vasthouden een prima optie. Deze mandjes kunnen je klanten aan hun arm hangen en zo rustig wandelend door de zaak wandelen. Deze zijn uiteraard in verschillende kleuren te krijgen. Het is een leuk idee om de kleur van de winkelmandjes overeen te laten komen met de rest van de inrichting van je winkel of met het logo. Zorg ook dat je genoeg winkelmandjes inkoopt zodat de meeste mensen er een kunnen gebruiken als ze dat willen. 

 

Inhoud

De winkelmandjes zijn ook in verschillende groottes te kopen. De rijdende mandjes zijn te krijgen met een inhoud van 32 liter en van 54 liter. De andere mandjes zijn te krijgen met een inhoud van 22 liter en van 28 liter. In supermarkten is het aan te raden om voor een wat grotere inhoud van de mandjes te gaan zodat je klanten al hun boodschappen kwijt kunnen. 

 

Draadmand stapelwagen

Als je dan tot een keuze bent gekomen bij Shopdepot, welke winkelmandjes het worden dan moet je ze natuurlijk ook nog goed kunnen plaatsen in je winkel. Hiervoor kan je een draadmand stapelwagen aanschaffen. Deze is gemaakt van staaldraad en hier kunnen de mandjes in opgestapeld worden. Zo blijven de mandjes netjes rechtop staan. 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *